Sidor

torsdag 11 juni 2015

Ett steg fram, två bak.


Idag var dagen då Rocky skulle få sin efterlängtade truck. Det har gått rätt bra hela veckan och han har faktiskt inte använt blöja. Han har tom klarat två dagar på dagis utan olyckor.

Så idag har vi hälsat på Linnea, Nemo och Leon. Dom har lekt såklart när jag och Linnea har skvallrat. Jag har frågat Rocky om han behöver kissa, och han gick på toa en gång för att jag frågade, och en gång innan vi gick ut, bara för att jag sa att han skulle. Sen skulle vi käka lite, och rätt som det var blev han akut sugen på att leka i sandlådan igen. Satt där i två minuter sen börjar han gala, "aaaah jag har bajs i kalsongerna!" Suck. In och torka, frågar om han ska kissa när han ändå sitter där, och om det kommer mer? Nejdå, inget kiss, inget bajs. Släpper ut ungen igen och nu går det väl tre minuter innan han galer igen, "naaaj nu är där bajs i kalsongerna igen" Varpå jag blir skitsur och säger till honom att då kan han sitta där med det, "nu är där kiss määää" Suck suck suck.
Hade ett par byxor kvar nu och det dröjde inte länge förrän han hade pinkat i dom oxå.

Så det blev ingen truck, idag iallafall. Han har inte ens frågat om den så han förstår nog att det inte gick så bra idag..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar