Sidor

onsdag 10 juni 2015

Föräldragrupp

Idag startade vår föräldragrupp. Den som var när Rocky var liten var pest och pina. Det var särskilt tre mammor, som alla hade tre ungar sen innan, som ifrågasatte och himlade med ögonen när man hade nåt att säga. Som förstföderska kunde man inte känna sig dummare när det suckades, himlandes med ögonen och kommenterar som, "jag får se", eller "hehe, nä så tror jag inte det var". Som tur var hade jag redan hittat ett par vänner från föräldrautbildningen som bodde i närheten. Dom kände samma som jag, och det slutade väl med att vi inte sa så mycket när vi var där, utan träffades själva och snackade.

Denna gången var vi 6 stycken, ungarna är födda inom en månad och det verkar vara ett härligt gäng. Bara en stackare som är förstföderska, får se till att hon inte känner sig lika dum. Två par kände varann sen innan och dom hade så härlig jargong mellan varandra och det lättade stämningen direkt. En som var sådär skönt "rakt på", och frågade det alla undrade men inte vågade säga.
Idag har vi pratat om förlossningen och jag satt där och skruvade på mig, det hade gått så snabbt för vissa. Jag ville knappt berätta om min, för jag ska ju alltid vara värst.. Förra gången för det tog längst tid, ja men det fattade du väl att det bara var förvärkar , och nu för att jag inte hann så långt..

Men det är väl så det är att vara white trash i lilla landet lagom.



1 kommentar:

  1. Men hallå!! Du har ju världen häftigaste förlossningshistoria att berätta! Succé! Snacka om att bryta isen och få något att snacka om!

    SvaraRadera