måndag 31 januari 2011

Modigt?

Jag gjorde det. Färgade håret alltså. Efter kommentarer på FB om rosa hår (som jag haft) och lila slingor kom jag på att jag hade en paket lila hårfärg här hemma. Kl 11 på kvällen kändes det som en bra ide. När jag vaknade kändes det inte lika bra.

Det är onekligen lila men luggen fixar sig inte riktigt. Vet inte hur mycket jag ska klippa riktigt, och risken finns att det blir helt åt helsike när man klipper i spegeln.

Jag vet inte riktigt om jag är nöjd eller hur nöjd. Jag kan iallafall färga det svart om fler snorungar skrattar åt mig :/

söndag 30 januari 2011

Jag undrar..

Nu är det sådär dött på bloggen igen. Jag undrar var min lilla Swidde blev av? Hon som tyckte att det var så tråååkigt på bloggen att hon tog saken i egna händer. Bra tyckte jag, "Är du för lat för att blogga själv din rackare" tyckte vissa.

Dagen har bestått av hundträning på svågertorp, valp å sen vardag. Min lilla V har varit med och valpkurs är helt ok tycker hon medan vardagslydnaden suger. Vad det är som inte passar vet jag inte, det kan bero på att pojkarna där är lite mognare och ibland vill göra fler. Det vill inte Vera. Klokt. Nä nu är hon sådär sur igen, det får hon sluta med.

Jag blev akut sugen på att klippa mig så nu sitter jag här, i valet och kvalet. Ska jag klippa lugg? Ska jag färga håret rött? Snabba på att svara, för helst ska det hända ikväll!

Soo long.

tisdag 25 januari 2011

3!

Hejsan Hoppsan!

Idag jobbar Emma 13-20, hon står till er förfogande på Mjela hela dagen lång. Hon har fortfarande lite träningsvärk i magen på svanen, vilket tyder på att gäddhänget är på gång att tränas bort! Emma mkt glad!

Själv har jag varit ledig hela dagen lång, denna dag skulle ägnas åt en enda sak, STÄDA!! Idag var en sån dag när jag verkligen kände för att städa, städa städa!! Fullt ös, kände jag (å jo det BEHÖVER städas åså) Tyvärr kände inte mina barn det här städa, städa städa begäret utan det var mer "vi plockar fram så många leksaker vi kan hitta"..... Så för varje grej jag plocka undan så åkte det fram fyra fem stycken..! Därimellen så var det en hel del syskonkiv o diverse mindre roliga incidenter, jag som vanligvis har ett så fantastiskt långt tålamod ( :P ) kände att jag var på väg att få ett riktigt "tuppjuck" el sk "psykbryt" ;) Men då kommer räddaren EMMA och sätter bland annat på en välbehövlig kopp kaffe åt mig :) Oj, hur lät det där?!?! "sätter bla på en kopp kaffe åt mig..." Nej, Emma satte inte på något annat än kaffe :P Däremot så var "breaket" när Emma kom precis vad vi behövde! :))

Nu börjar städningen gå mot sitt slut och snart ska världens tråkigaste mamma som aldriiiiig leker med sina barn (jodå, så tyckte Lucasen innan..) snart gör precis det, umgås med sina fina, älskade ungar som trots stunder av huligan fasoner alltid är världens bästa barn! <3 <3

Ikväll blir det träning igen, idag känner jag mig riktigt taggad, ska bli kul!

Kvällsmat ska också fixas, Johan jobbar kvällen så det är bara jag och kidsen. Vet inte riktigt vad vi ska äta idag men det lutar åt att bli sprödbakad torsk som är en av barnens favoriträtter!

Bye bye So long!
/Linda

måndag 24 januari 2011

Gästbloggarens inlägg nr 2!

MÅNDAG!

Tja! Vad har jag att berätta om Emmas liv idag?!
Jo, jag kan börja med att Emmet har minsann lite ont i Svanens mage! ( Även kallad triceps..)Allså gav träningen resultat igår och magen blir mindre och mindre (likaså Emmas riktiga mage)Detta är hon riktigt glad över och går och spänner mucklerna i tid och otid :)

Emma är RIKTIGT taggad över det här med träningen och jag dras med av detta... Jag skulle aldrig våga berätta för henne att vissa kvällar har jag med nöd och näppe lyckats få arslet ur soffan, och jag skulle väldigt gärna forsatt med långtidsparkering i soffan med filten uppdragen... Men det Emma inte vet har Emma inte ont av..! Å så är det så att när man väl kommer iväg och framförallt efteråt så är det riktigt skönt att träna! Så TACK Emma för att du pushar mig! :)

Jag och barnen har varit hos Emma och Morgan och ätit kvällsmat idag. Pasta med pastasås blev det och det var mkt gott. Jonathan somnade i soffan till Hitta Nemo och Lucas har spelat Tv spel. Dom gillar att vara här och jag tror att Emma och Morgan gillar när vi e här! Alla deras hundar uppskattar iallafall bergsäkert vårt sällskap! Å barnen älskar att leka och busa med dem!

Nu ska jag inta en kopp kaffe så jag önskar er alla en fortsatt trevlig måndagkväll! See u all!

/LINDA

PS: Håll fortsatt koll här på bloggen för så fort jag får möjlighet så lägger jag upp en bild på Emma och SVANEN! :P

PS2 : Tyvärr av ngn konstig anledning som jag inte begriper så kan man inte kommentera bloggens inlägg om man går in via FB. Vill man skriva något (vill jag gärna att ni gör :)) så logga genom att skriva in adressen...

söndag 23 januari 2011

Gästbloggare!

Heeeej!!!!
Linda här, jag gästbloggar på Emmas blogg då jag tycker att hon e sååå tråååkig nuförtiden som aldrig (sällan) uppdaterar sin blogg!

Men då jag träffar Emma ofta så vet jag lika bra som henne vad som händer i hennes liv (utom vissa sena fredags-lördagskvällar då vi druckit lite för mycket vin/sprit, då e det JAG som har koll å inte Emma)... :D

Jodå, det Emma gör mycket är TRÄNING, både med hundarna, sig själv och mig! (Hon "tränar" ibland med Morgan med men det är inget vi ska skriva om på bloggen :O )Hundarna är ju inget nytt, det har hon sysslat med ett tag, ganska nytt ( 3 veckor) är detta med VÅR träning. Det tränas för fullt 2 till 3 ggr i veckan. Jag kan även meddela att Emmas träning har gett finemang resultat!! Nu är hon på väg med stora steg att kunna göra Svanen! Ni vet, när man spänner armen som en "svan". Då ska "svanen" få en fin böjd (uppåt) rygg. I början får jag nog medje att det var mer en svankelryggad svan men nu börjar hon få rättsida på den! :)))

Ha det gött alla bloggläsare, jag dyker kanske upp här igen för att berätta något om Emmas liv!

/Linda

PS: Jag ville sååå gärna lägga upp en bild på Emma när hon gör Svanen men jag fick inte... Kanske kanske kan jag lägga upp en i smyg så håll koll här på sidan ;)

torsdag 20 januari 2011

Jag ska bara...

Jag är hos Linda och väntar på att vi ska åka och träna. Vi har faktiskt varit otroligt duktiga de sista veckorna. Träning tre gånger i veckan och det vi är på väg till är gång nr 8.

Jag var så lycklig över att efter bara ett par träningar började jag få armmuskler. Lite som en mans arm. Nu har dock de "söndriga och svullna" musklerna lagt och det är väl nu jag ska skaffa på riktigt.

Det är bra att träna! Jag har inte längre ont i mina knän och bulan på ryggen är nästan borta. Fan va taggad jag är!!

Så nu ska vi snart köra, Linda ska väl "bara" först...

Skyller stavfelen på min iPhone.

tisdag 4 januari 2011

Snart är det dags!

Idag är dagen då mitt nya liv ska börja. Det är inget sånt där dumt om att sluta röka, eller börja äta sallad.

Jag ska börja träna! Idag har jag och min lilla Linda träffat en tjej som har gjort ett träningsprogram till oss som vi ska köra i 8 veckor. Sjukt spännande! Det är ett tufft pass och det första ska göras ikväll. Passar bra att jag fick ont i mitt knä igår kväll och kan knappt böja på benet.

Imorgon är jag ledig, men inte Morgan. Vem ska då hjälpa mig ur sängen om värken är för svår??

Skyller stavfelen på min iPhone.

måndag 3 januari 2011

Alltså. Dessa bönner.

Det var absolut den bästa nyårsafton hittills. Johan och Linda, jag och Morgan, och så Tobbe. Trerätters middag som smakade fantastiskt bra och kul spel. Bara sådär blev klockan 12 och vi var ju knappt fulla. Det var den enda planen för kvällen.
Spelet hette absolut överens och jag och Linda var helt övertygade att vi var så pass överens att vi skulle slå killarna fastän de var en mer. Jag tror faktiskt inte vi känner varandra alls och att pojkar bara tänker på en sak.

Apropå bloggen vet jag att den är sjukt tråkig. Jag har dålig inspiration och när jag väl har det och skriver ett inlägg från mobilen, som är klistrad i min hand, är det nån dum fan som ringer och allt jag skrivit försvinner. Då kan jag berätta att jag inte känner för det alls.

Förresten börjar det nya livet imorgon, hihi!