lördag 24 september 2011

Crawings

Jag har fått mail från Pampers och andra företag som snart vill tjäna pengar på mig att jag nu befinner mig i månad 7. Månad 7, kan ni fatta? Det matematiska funkar inte för mig då jag är i vecka 27, man räknar till vecka 40, och då är man i månad 9.

Men om vi säger såhär då, jag är nu i sjunde månaden, eller vecka 27, mår bra, har ökat ca 5kg i vikt. Jag är inte sugen på nåt speciellt. Jag köpte en godispåse på 1,2kg för 3 veckor sen och den tog slut igår. Jag har dessutom inte varit ensam om att äta ur den. Lite mera hungrig än vad jag var förut. Får ont i ryggen efter en dag på jobbet, men jag vet att jag får skylla mig själv som inte ska ta hjälp.

Annat var det i början, allt man kan hitta om "gravidbiverkningar" förutom illamående hade jag. Klåda i massor, sjukt trött, fullkomligt förvirrad och mitt i allt detta kassabyte på jobbet, och jag fick såklart inte ihop nånting av det nya systemet. Huvudvärk, ränneskita och helt kass i övrigt.

Jag har nog fortfarande inte riktigt fattat vad som komma skall. Vi ska ha en unge, jag har knappt hållt i småungar bara. Nu ska jag klä av och på en sån där liten ömtålig sak, torka den i gumpen och den ska hänga i min tutte. Väldigt främmande.Och skrämmande.
Jag är fortfarande lite hemlig med bebisen, jag gapar inte om att vi ska ha en, och jag är inte jordens mittpunkt bara för att vi ska ha en. Pratar man inte med mig annars kan det va nu oxå. Jag kanske mognar och vill prata bebis med alla jag möter, men jag är inte där nu. Nu räcker det med de som jag känner och vill prata med. Allt har en anledning, och anledningen skäms jag för.

Nu ljög jag, det finns en sak som jag är sjukt sugen på. VIIIIN!!! Åh, ett glas, en flaska, eller varför inte en hel baginbox. Vi var på bröllop för ett par veckor sen och där stod 3 boxar med vin, jag smög fram och satte fingret på kranen så fingret blev blött, sen sög jag på fingret hela kvällen. Alkis fasoner or what?!?!

torsdag 15 september 2011

Dagens kommentar.

Morgan är nog den gulligaste pojkvännen man kan ha. Idag jämförde han mig med en damm på vintern.

Känns bra att höra.

tisdag 13 september 2011

Stresskänningar?

Jag drömde i natt att ungen kom. Sådär alldeles för tidigt men det gjorde inte så mycket. Det som gjorde nåt var att jag inte alls var förberedd, jag hade ingenting hemma! Jag fick lägga ungen på soffan däruppe, en röd mössa hade den på sig dessutom, alltså hade jag inte ens kläder till den!

Visst, ungen var snäll, sov hela dagen tills jag tyade gå upp och det var bara att hälla i den mjölk så var den mätt och sov igen. Men sen skulle det bytas blöja, och nåt skötbord hade jag inte. Soffan fick duga att sova i, säng är inte fixad.

BH till att amma hade jag ingen, och inga inlägg heller, så det var en ganska äcklig dröm.

Är det här några jäkla stresskänningar eller nåt. Nu måste jag kanske ta tag i mig själv och börja fixa sånt som behöver fixas, allt kan ju faktiskt hända, den kanske kommer nu?!?!

torsdag 8 september 2011

Dresscode


Vi är bjudna på bröllop på lördag. Klädkoden är valfri men jag skulle ändå behöva er hjälp. Av nån anledning passar få kläder mig nuförtiden och dessutom är det nån som går här och stjäler mina kläder som jag skulle kunnat tänka ha.


Är den här klädseln lämplig? Den är knallrosa, kort och jag fyller ut den en hel del mer än på bilden.
Om den nu skulle vara ok, vad har man för skor till en sån här sak? Jag har ett par stövlar men dom verkar oxå ha krympt. Kvar i min skohylla finns ett par orangea converse kopior.

Jag fick låna en fin svart tunika av min kompis och planen var att jag skulle ha mina rosa leggings till den, men var fan är dom? Att ha helsvart fattar jag iaf att man inte kan ha.

Det är väl fan att man inte ska ha nåt som passar ihop, jag har storlek 39 i skor förresten!