tisdag 21 februari 2012

HW

Alltså, kollar ni på Big Brother? Jag har kollat på BB sen andra året det gick och jag vet inte, varför tycker man att det är så intressant att kolla på andra människor som gör bort sig? Är det för att tv:n är ens bästa vän? Jag stör mig på den ena människan efter en andra och ändå kan jag inte låta bli.

Men iallafall, den här bloggerskan, Hanna W. Hon kan ju inte va på riktigt. Jag blir inte klok på henne, hon pratar så grymt provocerande och korkat så jag tror att hon spelar. Men att hon kan hålla masken!?

OM hon spelar tycker jag faktiskt att hon är riktigt kul, och de andra borde väl förstå förr eller senare att hon driver med dom. Om inte, ja då vet jag inte vad jag ska säga, hon är väl en sån som borde stoppats tillbaka och knullats om.

Sen är där en gravid kvinna med, i v.36. Detta kan ju absolut inte vara på riktigt. Jag har svårt att tro att BB skulle vilja skicka iväg henne på förlossning, ligga några dagar på det andra BB och sen komma tillbaka. Nä, jag tror på uppståndelse och fler tittare.

Bebin sover





och jag tänkte spela Silent Hill tills Morgan kommer hem. Silent Hill 5 släpps lagom till min födelsedag, som jag hintat lite fint till svågrarna, så jag får spela 4:an klart först.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar