söndag 22 februari 2009

Vilken helg

Helgen ska väl va till för att vila upp sig på. så är det inte här. Nu. Kök på gång vettni. Hämtade sakerna igår så nu börjar det bli brått. Alla gipsskivorna är uppe, vi håller på med takpanelen nu. Sen klinkers på. SEN kan vi börja sätta upp kök! Det ska bli så härligt, vi har ju ett röksskadat kök nu.. Att vi inte har gjort detta tidigare, inte för att det gamla är "gammalt" o ofräscht, utan för att det är så förbannat litet! Nu byter vi rum o det kommer att bli 100 gånger bättre.

När Mamma o Kenne skulle hämta Dilba igår försökte dom (Kenne + Snorunge) skylla branden på oss, vi hade säkert glömt stänga av spisen själva. Ja det är ju dumt att inte stänga av den när den inte har varit igång? Eller lägga en tidning på en spis som precis varit igång, tror inte. Den var på 5:an o det skulle ha pyrt i en tidning i 3 timmar tills vi kom hem? Nä jag blir förbannad för nu vet man inte vad äckelbarnet går o säger i skolan, han kan ju hitta på vad som helst den, ööh!

Stackars hundarna har haft en tråkig helg, Troja stod på bordet o slicka smör, så henne har jag varit sur på.. Nova ligger på gipsskivorna, suckar o piper o vill ha uppmärksamhet. Nikita står mest vid vattenskålen o slår på den, inget vatten! Så håller jag upp, dom andra två dricker upp allt, sen är det samma visa igen..

Ha en trevlig kväll! Det ska jag ha (med panelen =))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar