fredag 30 december 2011

En natt..

När jag vaknade imorse och insåg att jag faktiskt inte kände nåt konstigt alls blev jag glad. Nu gäller det, en natt till bara, sen är den så välkommen så att få titta ut.

Vi går tillbaka till gnäll temat lite. Smällare och raketer. Vi har varit i byn ikväll, dom som vi var hos har en hund som är rädd för smällare och raketer. Inte på det viset att hon gömmer sig och skakar utan här är anfall bästa försvar. Det här är otroligt stressande för den stackars hunden som vet precis vad som ska hända efter det där swischande ljudet och sätter igång och skäller. Skulle då stackars vovven vara ute för att kissa och nån sätter fart på en sån här, ja gissa vad som händer?! Jag har sett och det är inte roligt.

Ni som tycker att det är så spännande att skjuta raketer för massvis av pengar, visst det är ert val. Men för fan, visa lite respekt genom att göra detta runt midnatt på nyårsafton. Och till er föräldrar som köper smällare och raketer till era barn, jag tycker att ni är helt sjuka i huvudet som låter era ungar springa runt och skjuta med dessa i tid och otid, oftast dessutom utan uppsikt. Vad väntar ni på? Att ni ska få slippa era ungar? Ingen av er som läser tidningen?

Nä, jävligt respektlöst är vad det är, låt dem med skotträdda djur få en chans att garda sig.


3 kommentarer:

  1. Raketer är idioti. Fattar inte vad det ska vara bra för. I tisdags var vi på mellandagsrea och då sprang två ungar omkring med sånna där skott man slänger i marken så det smäller. Och så slängde de skott bakom folk och tyckte det var skitkul. Jävla ungar, hade lust att dra dom i öronen.

    SvaraRadera
  2. Håller helt med, borde förbjuda smällare och raketer borde man endast få skjuta vid 12 slaget på nyårsafton och de borde sälja dem först på nyårsafton, hoppas allt går bra med förlossningen, vad spännande...Gott Nytt År och kramar till dig.

    SvaraRadera