onsdag 22 augusti 2012

Tittut!
















Är man lite lat om man tycker det är skönt att barnen roar sig själva? Vera har en stor del av Rockys värld just nu, hon är försiktigare med honom nu är hon var innan och är nog väldigt glad att nån klappar henne. Visst kan det fortfarande hända olyckor, som när Morgans bröder kommer, då finns bara dom och en tass på Rocky bekommer inte henne.
Jag kanske gör fel, men Rocky får hellre trilla ett par gånger än att hundarna inte får vara hos honom. Hade jag ändrat på det nu vet jag inte vem som hade blivit mest ledsen, Rocky eller hundarna.

Vad tycker ni och hur har ni gjort med era husdjur?

3 kommentarer:

  1. Klart de ska få ta del av varandra! Så länge de inte gör honom illa och du känner att du litar på dem till 100% så är det ingen fara. När Rocky börjar dagis kommer han säkert oxå bli omkullsprungen nån gång, that's life.

    SvaraRadera
  2. Tycker du gör helt rätt eftersom hundarna ju är en del av er familj och vardag. Bättre då att de lär känna varandra redan nu. Tro mig, det är inte mycket säkrare med en vild storebror!

    SvaraRadera
  3. Givetvis ska hundarna och Rocky vara tillsammans! Hur skulle det annars bli? Barn mår bra av att umgås med djur. En vuxen ska så klart alltid vara med men att hålla dom från varandra är inte hållbart i längden. Fortsätt som du gör.

    SvaraRadera