måndag 15 februari 2010

Rädd för jobbet..

Fick precis samtal från chefen. Av någon anledning väljer socialen att sätta ut knarkare och utlänningar i vår by. Det gör inte byn tryggare direkt.

Senaste tillskottet är ett par ungdomar som tycker det är viktigare att lägga pengarna på knark än på mat, därför väljer de att stjäla mat. Så häromdagen var de i den andra butiken i byn, stal och åkte fast. Vilka följderna blev vet jag inte. Det kan inte varit så värst hemskt för dom eftersom de kom tillbaka nästa dag.
De hade inte haft tillräcklig med pengar att betala det de ville betala, så de sa att de skulle betala nästa gång de kom varpå kassören hade sagt nåt halvnosigt. Killen flyger in bak kassan för han blev förbannad och då fick det komma nån annan ur personalen som slet bort killen. Sen sa han till kassören att han skulle passa sig när han gick hem.. Mycket riktigt stod han utanför vid stängning men som tur var hade kassören haft folk med sig.

Så nu väntar vi på att de ska komma till oss istället och eftersom vi vet att de stjäl gäller det att passa dom. Och de kommer stjäla, sen slåss de säkert oxå. Sen kommer jag att bli förbannad och slå tillbaka sen står de där utanför och bankar ner mig.

Det är väl själve fan att man inte kan känna sig trygg på jobbet?

4 kommentarer:

  1. Men hjälp! Precis som om det inte räckte med den utvecklingsstörda utlänningen som tjuvläser tidningar! Osäkert om jag vågar komma tillbaka på Mjela ;)

    SvaraRadera
  2. Usch vad jobbigt, det är ju ej kul om man ej känner sig trygg när man ska gå till jobbet, att det alltid ska finnas människor som ska förstöra för andra och inte kan uppföra sig, hoppas allt ordnar sig...Kramar

    SvaraRadera
  3. Detta är inget kul. Jag har också hört detta ja. Förbannade människor! Du får inte slå Emma. De har inga hjärnor och gör mest vad som helst. Du ska vara rädd om dig själv! (Använd annars i alla fall ett basebollträ eller nåt.)Var försiktig är du snäll!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Klart jag ska ta till ett tillhygge ;)

    SvaraRadera