måndag 25 januari 2010

Idag är det ingen vanlig dag..






..För idag är det Nikitas födelsedag. Tänk för fyra år sedan i en lägenhet i Oxie föddes lilla Nikita. Här brydde vi oss inte om att hundarna skulle vara friska och krya. Det skulle nog mest tjänas pengar.
En oerhört seriös människa hade inte köpt en hund som varken var vet. bes., chippad eller vaccinerad, där man inte kunde träffa moren till valparna. Det skylldes på att hon som ägde mamman, killens flickvän, hade gjort slut med honom och dragit. Lägenheten var tom så när som på ett köksbord och en cykel. Så nu sålde han valparna, som var renrasiga Staffordshire Bullterriers för en billig peng till bra hem.

Det var ju trist att behöva sälja dom så billigt bara för att han inte hade råd att gå till vetten med dom, förra kullen hade han ju fått 12000:- st för.

Jag hade nog en ovanligt korkad dag den dagen, för jag svalde allt han sa med hull och hår.


Nikita med sin älskade vagga som vi fick ställa undan när hon blev stor, för hon skulle minsann inte överge den!


Nikita ett halvår gammal och ser sådär löjlig ut.




Nikita med Dilba och bästa kaminen!
Stackars hund fick en kompis. Det var ingen schysst kompis.
Jag fick en halvblind hund som är allergisk mot det mesta, tycker inte om andra hundar, som jag tror beror på att hon inte ser dem ordentligt. Men jag älskar henne till tusen och kan inte sluta undra var hennes syskon blev av...

3 kommentarer:

  1. Du får säga grattis till din älskade vovve, usch att hon fick växa upp där ingen brydde sig, skönt att du kom som en räddande ängel och tog henne därifrån.....Kramar...

    SvaraRadera
  2. Hipp hurra för här kommer bumbibjörnarna. Nej nej dumsnut. Eh ha den äran. Tjohoo grattis till Kita hunden!

    SvaraRadera
  3. Kita hostar upp lite vatten och tackar så mycket!

    SvaraRadera