tisdag 2 mars 2010

Frågetecken.

Vad har vi idag då? Tja, ingenting. Förutom att jag inte är riktigt 100, som vi redan visste, men det är näsan jag menar. Segare helsike för man leta efter. Grodyngel segt.

På tal om grodyngel fångade jag såna för nåt år sedan som jag matade mina växtätande pirayor med. Och mina Oskar ciklider. Och jag kallar mig djurvän, fy på mig. Jaja, billig fiskmat och det var minsann fjong i den! Ni skulle sett vilka fiskar jag hade.
En som såg en av mina stora fiskar månader efter den dött var sambon. Ganska rolig historia, tycker jag.
Vi hade stopp i avloppet. Inte det där gulliga avloppet som sitter i vasken utan det som går från dassastolen till trekammarbrunnen. Kallt var det och snö var det. Men vi (jag kallar mest Morgan vi) var ju tvungna att få hål på skiten. Skiten. Morgan hittar en jätte stor och lång viska, heter det så?, som han kör fram och tillbaka i hålet men det är något som sätter stopp så det funkar inte bra. Vi skaffar en högtrycks tvätt med tillhörande iller som ska råda bot på saken. Han kämpar och kämpar men kommer inte så långt. Nu får jag faktiskt gå ut och hjälpa till.
Till slut börjar det släppa lite grann och lite papper och gojs är på väg, men det är fortfarande nåt som stoppar, nåt stort känns det som. Så äntligen är det en klump som tittar ut.... Vi undrar vad det är? Och då ser jag vad det är, jag hoppar lite på stället och säger:
-Nämen kolla, det är ju Oskar, vad roligt!
Mannen vänder sig om och fräser:
-Det var väl för fan inte roligt!!!

Jag blir ganska dum förklarad men det var ju faktiskt alldeles för kallt att gräva ett hål till honom, och hade jag slängt honom i skogen hade katterna ätit på honom. Örk. Och jag var för känslig för att slänga honom i soporna, och i frysen hade jag redan 2 fåglar och 2 av mina pirayor.
Jag tycker han får skylla sig själv som inte ville jag skulle lägga fler döda djur i frysen.

Jag som inte trodde jag hade nåt att skriva om idag. Glöm inte att kommentera, detta är ju hysteriskt roligt!

Och för att klargöra, inga hundar i frysen!

6 kommentarer:

  1. Lustigt att din man precis som min heter vi när dylika saker ska göras. Även här brukar det sluta med att jag får hjälpa till i alla fall. Har också en lustig historia om trekammarbrunnen. Den får jag nog blogga om.

    SvaraRadera
  2. Läste detta inlägg precis innan jag skulle somna och skrattade så gott. Var t om tvungenn att väcka Daniel och läsa för honom. vi skrattade gott tillsammans medan vi somnade haha... Tack för dina underbara bloggar Emma!

    SvaraRadera
  3. Hehe, lite roligt var det faktiskt. Hur stor var han?

    SvaraRadera
  4. Sofie: Ca 30cm lång och 10 hög kanske? Alldeles för stor för ett avlopps rör iaf ;)
    Monica: Kul att jag får dig och Daniel att skratta =)

    SvaraRadera
  5. Ja, du Emma att du inte är helt 100var ju inte någon nyhet, men det är bra att inte vara 100.:) De som är helt 100 är faktiskt inte ett dugg 100. Var glad att du inte är 100.;)Det är inte jag heller tack och lov.
    Förresten hade jag brutit ihop om jag hittat mina lilla firre där nere i skiten...... Jag och min känslighet.......:/:)

    Jag håller med föregående talare här.......du skriver en jäkligt rolig blogg! Jag skulle sagt till dig på jobbet, men det kom tvåbenta och störde min koncentration.:)
    Kram Kristina

    SvaraRadera