söndag 26 april 2009

Avslutning.

Idag har vi haft avslutning på hundskolan. Alla hundar var lösa till en början, men inte Nova. Tråkigt för henne, billigt för mig..
Har kommit på att jag är en tävlingsmänniska. Det visste jag inte innan, brukar mest vilja gå o gömma mig nånstans, men här, i hundgänget, kan man va den man är o slippa skämmas, Underbart!

Vi hade en massa stafetter idag, stanna kvar, gå mellan o sånt, vi hade 6 olika grenar o jag gav järnet! Men vi vann inte ändå=( Eller ja, ett längre liv, det var mycket skratt o stoj.
Vi skulle köra "mellan", bort till konen o mellan, sen fyra steg o tillbaka, men Nova tycker det är så skoj att gå mellan så jag fick inte ut henne igen, det blev mellan/Emma skitit på sig hela vägen tillbaka..

Alla hundarna var ju lösa som sagt och de flesta kom bort o hälsade på Nova o då går det jätte bra, men så fort det blir gruff eller att de skäller på varandra ska tvunget Nova jävlas. Tråkigt. Vet inte riktigt hur jag ska bryta det, hon blir ju glad o busig när de kommer fram, men håll tyst!
Monica har varit fotograf, o jag fattar inte hur man kan bli så dålig på kort? Alla andra blir bra, hundarna likaså. Nä jag måste nog tänka på min hållning lite mer o sätta tejp i mungiporna så de pekar uppåt alltid.. O ta på mig vettiga kläder..
Helt underbart har det varit idag, härligt väder, världens bästa människor som jag vill lära känna mer..

2 kommentarer:

  1. Nyfikna jag läste på mobilen hi hi. Vi vill lära känna dig bättre med.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker nog att mungiporna pekar uppåt för det mesta på dig. Du lockade fram leendet på oss i alla fall. Härlig tävlingsanda!

    SvaraRadera