måndag 1 juni 2009

Jag har haft en trevlig kväll med en av mina vänner, Linda. Hon bjöd in sig själv på middag, men som tur var behövde jag inte göra så mycket själv =)

Så det har alltså varit fullt upp med 2 barn här, en tokig kamphund, och tre söta kaninbarn. Lucas har suttit inne i kanin buren ganska mycket o socialiserat de små, nyttigt för dem. Det är så kul att de är så tama, Lucas gillar ju när de hoppar upp på honom o biter lite i byxorna.

Nikita då, denna hund. Folk tror att hon är jätte gammal för hon sover mest hela tiden, men när hon får vara själv ute bland folk blir hon som en valp igen. En jobbig sådan. Får såna ryck att jag undrar vad det är för fel på henne? Fullt ös o rakt in i saker, är lite orolig att det ska stå ett barn i vägen, och det gjorde det. Lucas kom in med hela ansiktet fullt av grus, ja, Nikita hade puttat honom. Sen har vi svansen, den här pisk svansen som går i hundranittio bara man säger hennes namn. Fast jag ska väl vara glad för det, hade hon inte viftat på svansen hade man inte sett att hon är glad.

Ja det har varit en trevlig kväll, bättre än den förra...


Kram

2 kommentarer:

  1. Ska ringa och rådfråga veterinärer imorgon, hoppas få tag i någon specialist inom dermatologi, för att se vad anledningarna kan vara.
    Tvivlar på foderallergi då hon tydligen har några veckor om året hon har mycket klåda som sen går över, så vi har tänkt avvakta 1-2 veckor till och ser om det ger sig, annars får vi byta foder och göra en allergiutredning på henne, men foderallergi har hon aldrig haft tidigare, så jag tippar på att det isåfall är någon atopisk allergi mot pollen eller gräs eller något sådant.
    Men jag hoppas det ger med sig så man slipper kortison och foderbyte :(

    SvaraRadera
  2. Tack galna hundar vet vi allt om. Jag säger bara Doris! Var glad för den piskande svansen. Hon är glaaad!

    SvaraRadera