tisdag 1 september 2009

Ida och Hera.

Idag har Heras syster Ida varit här. De tyckte det var skoj att återse varandra. Nikita visste inte riktigt hur hon skulle göra med två bråkande valpar, hon gick runt, runt och gäspade så nära dem hon bara kunde.
Det blev ju väldigt mycket stress här för de små och jag började bli lite orolig. DÅ. Kom Hera och vill upp i soffan för att lägga sig till ro. Gott. Sen gick vi ut igen och Hera kissade sen somnade hon vid trappan fastän syster hoppade runt och ville leka mer.
Syster åker hem och Hera sover fortfarande vid trappan, jag vill ju inte väcka henne när hon sover så fint. Gissa vem som vaktar bebisen? Nova. De andra hundarna är inne men Nova måste ha koll på henne. Hera sov i två timmar.





Satte henne i buren och in i bilen. Iväg till Vittskövle. Där finns bernard. Fast bernard är snäll är hon stor och jag är väldigt försiktig, men det går bra. Sen kommer det ett par golden som inte är fullt lika försiktiga.
Sen sover Hera som en stock i två timmar till. Hoppas att hon sover i natt med, för sömn har det blivit dåligt med de sista nätterna. Att man glömmer hur det är att ha valp ;)
Det har inte blivit nån klicker träning för henne idag, det har ju varit fullt upp ändå hela dagen.
Tänkte höra om man kunde få ta med henne på kursen på måndag, så hon kan få sitta och studera vad som komma skall =)
Vad har ni gjort idag?

2 kommentarer:

  1. Hera är varmt välkommen på kursen på måndag. Eller menade du tisdag när vi är i lund? Nä, du menade nog måndag haha...

    SvaraRadera
  2. Ta med henne!!! Jag måste se henne i verkligheten hon är ursöt på bild.

    SvaraRadera