fredag 25 september 2009

Inte rätt.

Jag har fel yrke. I mitt yrke ska man vara service inriktad, tycka att det är kul att träffa människor. Jag har visst fått det hela runt bakfoten.
Som idag, kom det in en lite finare dam i affären, fin var hon när hon pratade oxå minsann. Hon gick sin lilla runda och jag höll på att packa upp godis. Damen står och tittar på hyllan med rengörings medel och frågar:

-Har ni inte gräddbullar?

En service inriktad person fullkomligen springer bort och letar upp grädd bullar till damen medan Emma ser mest ut som ett frågetecken och svarar:

-I så fall vid brödet och kakorna.

Varpå damen i sin tur ser ut som ett frågetecken precis som att det var väl ett konstigt ställe att ha det på.

Innan vi ändrade om i affären hade vi hygien hyllan mittemot kassan, det kommer en annan dam och undrar var tvålen finns. Eh, om du .. vänder .. dig om?

Sen har vi bröd hörnan precis innanför dörrarna, är man inte försiktig slår man upp dörren i "fralleskåpet". Och minst 10 gånger varje sommar kommer det någon upplänning, springer fram till kassan och frågar var vi har brödet..

Vi fick en ny läskkyl i somras, en sån där liten en som man bara får plats ca 100 flaskor. På den kylen har vi hängt en neongul skylt som det står:
Finns mer läsk
i "läskrummet"
----->
Så kommer frågan:
-Är det allt vad läsk ni har?!?!
Värsta överlägset till råga på allt.

Efter 10 år tröttnar man på att springa runt, endast för dumhet.

1 kommentar: